فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

 

دعاي باران

خشكسالی امان مردم را بریده بود، چنانكه دیگر هیچ كاری را نمی توانستند انجام دهند.

بزرگان شهر در جمعی كه داشتند به این نتیجه رسیدند كه مردم شهر را جمع كنند و همگی دعای باران بخوانند، واز خدا بخواهند كه با بارش باران آنها را از خشكسالی نجات دهد.

همه مردم در میدان شهر جمع شدند و منتظر روحانی شهر بودند تا بیاید و دعای باران را شروع كنند، بالاخره روحانی آمد و رو به مردم كرد و گفت : تا به امروز نمی دانستم چرا ما از گرفتاری و خشكسالی نجات نمی یابیم ولی امروز با دیدن شما متوجه شدم ، چرا كه همه ما اینجا جمع شده ایم تا از كائنات بخواهیم بر ما باران نازل كند، ولی در جمع شما فقط همین دختر بچه ای كه این جلو نشسته با چتر آمده واین یعنی فقط یكی از ما به دعایی كه می كنیم ایمان داریم .

فرستنده مطلب یکی از  دوستان و همشهری عزی


برچسب‌ها:

تاريخ : یک شنبه 14 اسفند 1390برچسب:, | 17:52 | نویسنده : همیار |

 همسرداری و مهارت های آن   

 «همسرداری» مهارتی است که زن و شوهر با شناخت توانمندی ها، تفاوت ها و حساسیت های یکدیگر، بتوانند به نیازهای جسمی، عاطفی، روانی و جنسی طرف مقابل پاسخ دهند، بطوری که هر دو احساس رضایت خاطر نموده به آرامش نسبی دست یابند.
 تفاوت های روان شناختی زنان و مردان در زندگی مشترک
- میزان اعتماد به نفس زنان با احساس اطمینان آنان از «دوست داشته شدن» رابطه مستقیمی دارد، در حالیکه مردان، زمانی از اعتماد به نفس کافی برخوردارند که بتوانند درخواست های همسران خود را برآورده کنند.
  
- زنان
  دوست دارند برای حل شدن یک موضوع درباره آن صحبت کنند، (حتی اگر وقت زیادی صرف نمایند)، در حالیکه مردان این عمل زنان را پرحرفی تلقی می کنند.  
- زنان
  دوست دارند که شوهرانشان محبت خود را ابراز کنند و به آنان بگویند که چقدر دوستشان دارند، اما مردان فکر می کنند که همسرانشان باید بدانند که «من فقط او را دوست دارم، نیازی به گفتن نیست.»
- وقتی مردان از زنان خود حمایت می کنند، آنان را در حل مشکلاتشان توانمندتر می سازند، و به زندگی امیدوارتر و علاقه مندتر می کنند
  .   
- زنان
  فرمان بردن را دوست دارند، ولی معتقدند این فرمان بردن باید عاشقانه باشد، در این صورت حاضر به هرگونه ایثار و فدارکاری خواهند بود.  
- هنگامی که مردان دیر می کنند، زنان با سوال های چرا دیر کردی؟ کجا بودی؟ و... در حقیقت دلواپسی و نگرانی توام با عشق و علاقه را به همسر خود ابراز می کنند. اما شوهران فکر می کنند که همسرانشان می خواهند آنها را زیر سوال ببرند و افرادی بی مسئولیت و غیرمطمئن جلوه دهند.
  
- وقتی شوهران فکر می کنند که برای زندگی و همسرشان مفید هستند، احساس ارزشمندی و توانمندی می نمایند ولی زنان زمانی این احساس را دارند که فکر کنند برای همسرانشان عزیز هستند.
  
- مردان پس از گوش کردن به صحبت های همسر خود بلافاصله می خواهند مشکل را حل کنند، بنابراین به راهنمایی آنان می پردازند، در صورتی که شاید زنان فقط می خواستند احساساتشان را بیان کنند.
  
- زنان
  میزان ارزشمندی و علاقه شوهرانشان را به خود با میزان برآورده شدن خواسته هایشان محک می زنند.  
- مردان
  یا باید سعی کنند خواسته های منطقی آنان را برآورده کنند و یا آنان را با دلایل صحیح متقاعد سازند.  
 کلیدهای برقراری ارتباط صحیح با خویشان همسر
- به
  خانواده همسرمان نیز به اندازه خانواده خود احترام بگذاریم. 
- با
  خانواده همسر خود همانگونه رفتار کنیم که با خانواده خود رفتار می نماییم. 
- به
  هیچ یک از خانواده ها اجازه دخالت در زندگی خود را ندهیم. در صورتی که خانواده ها قصد راهنمایی داشته باشند، فقط از تجربه های آنان استفاده کنیم و تصمیم نهایی را با مشورت همسر خود اتخاذ نماییم. 
- در
  صورت بروز اختلاف، از در میان گذاشتن موضوع یا نزدیکترین خویشاوندان نیز پرهیز کنیم، زیرا اینکار موجب گسترش دامنه اختلاف می شود.  
- در
  حضور خویشان به همسر خود بیشتر توجه کنیم و او را در گفتگوها شرکت دهیم. 
- در
  صورت بروز مشکل از سوی خانواده زن یا مرد، عضو همان خانواده باید مشکل را حل کند، زیرا هر یک از همسران به خوبی خانواده خود را می شناسند و بهتر می توانند چاره جویی نمایند. 
- از
  چشم هم چشمی و حسادت بپرهیزیم. 
- به
  آداب و رسوم خانواده همسرمان احترام بگذاریم، چنانچه برخی از آنها را صحیح نمی دانیم، هرگز آنان را بخاطر پایبندی به آداب و رسوم خود استهزا نکنیم. 
- لازم
  است گاهی همسران به تنهایی به دیدار خانواده خود بروند (اینکار موجب ارضای محبت مادر و فرزندی می شود.)
- این واقعیت را بپذیریم که علاوه بر همسر، پدر و مادر حق مسلمی بر گردن ما دارند، بنابراین در صورت ضرورت، هر یک از همسران باید بخوبی از خانواده خود حمایت کنند.
 
 آشنایی با برخی از مهارت های همسرداری
- شاد
  باشیم: شاد بودن همیشه ارزشمند است، پس سعی کنیم خود را خوشحال و سرحال نشان دهیم تا خستگی را از تن شریک زندگی خود دور کنیم. 
- صبور
  باشیم: اگر رفتار همسرمان را خوشایند نمی دانیم، بهتر است با حوصله و تامل و در شرایط مناسب او را از چگونگی رفتارش آگاه کنیم. 
- منطقی رفتار کنیم: مسائل را منطقی و درست بررسی کنیم و بجای منافع شخصی، مصالح زندگی مشترک را در نظر بگیریم و بی طرفانه قضاوت کنیم.
 
- کم
  توقع باشیم: از همسرمان آنقدر انتظار داشته باشیم که بتواند به انتظارات پاسخ بدهد. 
- مثبت
  نگر باشیم: با بیاد آوردن لحظات شیرین زندگی بدبینی را از خود دور کنیم، به رفتارهای خوب همسرمان بیشتر بیندیشیم و جنبه های خوب زندگی را فراموش نکنیم. 
- خوش
  بین باشیم: داشتن نگاه خوش بینانه به زندگی و اطرافیان باعث ایجاد آرامش و بذل محبت و عاطفه می شود.  
- یکدل باشیم: درک متقابل موجب ایجاد تفاهم می شود و یکدلی بوجود می آورد.
  
- شنونده
  خوبی باشیم: هنگامی که همسرمان با ما صحبت می کند، حتی الامکان به چشمان او نگاه کنیم و یا با اشاره و سرتکان دادن نشان دهیم که به حرف های او توجه داریم. 
- مشوق
  همسر خود باشیم: برای رفتارها و صحبت های همسرمان ارزش قائل شویم و با یادآوری موقعیت های موفق گذشته او را تشویق کنیم تا آینده بهتری داشته باشد.  
- به
  پیشرفت یکدیگر اهمیت دهیم: آنقدر صمیمی باشیم که پیشرفت و ترقی همسرمان یکی از آرزوهای ما باشد، در حقیقت اولین کسی که از این پیشرفت سود می برد ما هستیم. 
- خوش
  قول باشیم: برای حرف ها و قول های خود ارزش قائل شویم و خود را در مقابل آنها مسئول بدانیم، خوش قولی نشانه احترام به خود و همسر است.  
- به
  شخصیت همسرمان احترام بگذاریم: حرمت یکدیگر را نزد خانواده و دوستان و... حفظ کنیم. 
- ارتباط کلامی و عاطفی خود را حفظ کنیم: سعی کنیم با همسر خود درباره مسایل مختلف گفتگو کنیم. صحبت کردن بهترین راه آگاهی از افکار و احساسات همسر می باشد.
  
- با
  یکدیگر مهربان باشیم: همسرمان را جزئی از وجود خود بدانیم، خوبی هایش را بازگو کنیم، برایش خوبی خواهیم و در راه کمک به همسرمان تمام تلاش خود را بکار ببریم با مهربانی می توانیم مالک قلب های یکدیگر باشیم و رابطه گرم و صمیمی برقرار کنیم. 
- محبت پذیر و قهرگریز باشیم: منش توام با مهربانی و دوری از قهر و کینه صفت همسران فداکار است. تلاش کنیم که آیینه زندگی مان شفاف و بدون غبار کدورت باشد.
  
- راستگو
  باشیم: صداقت و راستی از بهترین سرمایه های زندگی مشترک است. هرگز نباید به دروغ و نیرنگ متوسل شویم حتی اگر حقیقت به نفع ما نباشد. فراموش نکنیم که دروغ پایه های زندگی را سست می کند.  
- محیط خانواده را با صفا کنیم: فضای عاطفی خانواده باید چنان مطلوب و دوست داشتنی باشد که همسرمان در آن احساس رضایت خاطر کند و از امنیت روانی برخوردار باشد.
  
- به
  ارزش های دینی، اخلاقی و خانوادگی پایبند باشیم: ارزش ها از ارکان و ستون های اصلی خانواده محسوب می شوند و مقید بودن به ارزش ها موجب دوام و استحکام خانواده می شود و اصالت آن را حفظ می کند.  
- به
  نیازهای همسر توجه کنیم: رفتار دلنشین و توام با متانت موجب می شود، خواسته های خود را به راحتی بیان کند.  
- بهداشت
  روانی همسر را تامین کنیم: در سایه سلامت جسمی و روانی می توانیم به هدف های خود برسیم، بنابراین باید به رفتار او توجه نماییم و از افسردگی و خمودیش جلوگیری کنیم. 
- با
  یکدیگر مشورت کنیم: هر یک از همسران باید حق داشته باشند نظر و پیشنهاد خود را بیان کنند. با مشورت کردن، راه رسیدن به زندگی سالم کوتاه تر می شود.  
- قدرشناس باشیم: از همسرمان بخاطر انجام وظایف، مسئولیت ها و همکاری هایش قدردانی کنیم. برای ابراز سپاسگزاری و تشکر به کلمه های خاصی نیازمند نیستیم !
- برنامه ریزی کنیم: در حقیقت برنامه ریزی به زندگی خانوادگی نظم و سامان می بخشد.
  
- الگوی خوبی باشیم: طوری رفتار کنیم که الگوی رفتاری مناسبی برای همسر و فرزندان خود باشیم.
 
- خود
  را بجای همسرمان بگذاریم: دنیا را از دریچه نگاه او ببینیم و از خود بپرسیم; «اگر من جای او بودم چه می کردم؟»
- میانه رو باشیم:  اگر در تمام امور زندگی (خوردن، خوابیدن، مسافرت و حتی محبت کردن و...) اعتدال را رعایت کنیم، کمتر دچار مشکل می شویم.
 
- با
  جملات زیبا از همسر خود دلجویی کنیم: یک جمله شورانگیز می تواند طوفانی از خشم و غضب و نفرت را خاموش کند و بنای زندگی را از خطرات گوناگون دور سازد.  
- روابط
  زناشویی را بسیار مهم بدانیم: عدم توجه به این روابط موجب ایجاد مشکلات مختلف خانوادگی، روحی و روانی برای هر یک از طرفین می شود و زندگی را با خطرهای جدی روبرو می کند.  
- همسر
,

| 6:44 | نویسنده : همیار |

مسابقات ويژه كودكان بمناسبت ماه مبارك رمضان1397
نمايشگاه كتاب رمضان كريم
جمع آوری کمک های مردمی جهت تامین لوازم تحریر برای دانش آموزان نیازمند روستا
طرح اهداء 50سبد غذایی به 50 خانواده نیازمند روستای شهرو
توزیع لوازم التحریر بین 100دانش آموز بی بضاعت
همکاری در عکاسی جهت صدور کارت ملی جدید
طرح اهداء 50سبد غذایی به 50 خانواده نیازمند روستای شهرو
برگزاری دوره ی مشاوره انتخاب رشته در روستای شهرو
اجرای برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر 94پایگاه سلامت یاران وحدت شهرو
برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر94پایگاه سلامت روان اجتماعی یاران وحدت شهرو
برگزاری دوره آموزش پیشگیری از معلولیت ها در روستای شهرو و چاهو
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی و سنتی همیاران روستای شهرو
بازدید رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرعباس از عملکرد همیاران روستای شهرو
دومین همایش بزرگ پیاده روی با محوریت پاکسازی محیط زیست با هدف گسترش رفتار مدنی ، ایجاد دغدغه محیط زی
بازدید بازرسین ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از پایگاه همیاران سلامت روان روستای شهرو در هرمزگان
برگزاری جشنواره غذایی با هدف کمک به خردسال بیمار روستای شهرو
راه پیشگیری از اعتیاد نوجوان
چالش‌های بهداشت روانی نوجوانان
راهبرد های مطالعه و یادگیری در امتحانات
عید سعید قربان مبارک باد
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • میخ کوب